Še nimate ustvarjenega računa? Ustvari novega

Nastavitve

Vrstica za Igre v Windows 10 vključuje Spotify, Chat in druge zanimive novosti

Microsoft je oznanil, do so najnovejše funkcije Vrstice za Igre v beta testiranju - kar zveni odlično! Oglejmo si, česar se lahko veselite in kako lahko preizkusite novo različico, ne da bi morali čakati na uradno izdajo.

Kaj je Vrstica za Igre v sistemu Windows 10?

Vrstica za Igre se prikaže pri sočasnem pritiskom tipke Windows in črke G na tipkovnici. Prikaže se kot majhno prekrivno okno na zaslonu. Omogoča opravljanje določenih orodij in aplikacij brez potrebe, da bi zapustili igro med igranjem. Nedavno je dobila nove pripomočke, ki so še posebej koristni, če uživate v poslušanju glasbe, medtem ko v igri premagujete sovražnike!

Izboljšajte svoje igralne izkušnje s pripomočki Spotify, Gallery in Social

Kaj točno lahko pričakujete od novih funkcij?

Glasbeno opremite svojo igro s Spotify

Nič več alt-tabbingov za preskok pesmi ali nalaganje novega seznama predvajanja! Če je glasba pomemben del vaše igralne izkušnje, vam bo všeč, da lahko izberete seznam predvajanja, predvajate pesem ali spremenite glasnost, ne da bi kdaj zapustili igro. Preverite, ali imate v računalniku nameščeno aplikacijo Spotify. Dostopna je tudi v Microsoftovi spletni trgovini, in tako jo lahko takoj preizkusite. Nato lahko začnete ustvarjati priljubljene sezname predvajanja za poslušanje med igranjem vaših najljubših iger!

Prikažite igralne dosežke v memih

Možnost posnetka zaslonske slike vaše igre je že prisotna v Vrstici za Igre, novost pa je, da zdaj lahko ustvarite tudi meme iz vaših posnetkov! Le dodajte besedilo fotografiji ali videoposnetku v galeriji Vrstici za Igre in razglasite svojo veliko zmago prek storitve Twitter.

Povežite se s prijatelji preko družabnega pripomočka

Vgrajena platforma Xbox Social bo igralcem omogočila, da hitro in udobno stopijo v stik s prijatelji. Ne samo, da lahko pošljete hitro besedilno sporočilo ali glasovni klepet, temveč lahko vidite tudi, katere igre igrajo vaši prijatelji.


Vse zgoraj navedene možnosti prihajajo v obliki uporabniku prijaznih, zelo prilagodljivih pripomočkov, ki jih lahko prilagodite in premaknete tako, kot želite. So rezultat Microsoftovega Insider Hub - enega od Microsoftovih idejnih pogonov - namenjenega izboljšanju uporabniške izkušnje s pomočjo igralne skupnosti same.

Kako testirati nove možnosti

Če ste zainteresirani za vse nove funkcije, boste morali postati beta-tester prek Insider Hub-a. Sledite spodnjemu navodilu za dostop do beta različice in uživajte v vsem, kar ponuja:

  1. Pojdite na Start in napišite »Xbox Insider Hub«.
  2. Zaženite aplikacijo ali jo v primeru, da je še nimate nameščene, prenesite iz Microsoftove trgovine.
  3. Prijavite se z Microsoftovim računom (če ga nimate, ga boste morali ustvariti).
  4. Naprošeni boste, da se pridružite (Join) programu Xbox Insider.
  5. Ko se pridružite, pojdite na Insider Content  v zgornjem levem delu okna aplikacije (je pod ikono menija).
  6. Izberite Windows Gaming in takoj  lahko žačnete uporabljati novo beta različico.
  7. Pritisnite Win + G na tipkovnici, da odprete Vrstico za Igre in preizkusite nove funkcije!

Opomba: Vaš Windows 10 mora biti posodobljen na Windows 10 # 17763 ali novejšo različico (kar pomeni, da morate imeti nameščeno posodobitev za oktober 2018).

Xbox Insider Hub v Microsoftovi trgovini

Zagonski zaslon Xbox Insider Hub

Pridruži se programu Insider

Pojdi na Insider content (vsebine)

 

Še nimate Windows 10? Zagotovite si jih v naši spletni trgovini že odm 64,99 €.

Vaš izdelek je bil dodan v košarico

    Brezplačna dostava in 30 dnevna zagotovitev vračila denarja