Še nimate ustvarjenega računa? Ustvari novega

Nastavitve

Office 2011 Standard for MAC

gb|upper
angleščina in 1 druga jezika
 • DE nemščina
15min
product-img-forscope-Office-2011-Mac@0.5x
Slika je ilustrativna. Izdelek dostavljamo brez embalaže.
Izberite različico izdelka:
na zalogi Ni na zalogi
Dostava:
 • Po elektronski pošti
  Po kurirju
 • Na zahtevo V 3 delovnih dneh V roku 1-2 delovnih dni V 15 minutah
 • Brezplačna dostava
Priporočamo vam tudi:
196,00 € 79,99 € 65,57 € brez DDV (22 %)
98% kupcev priporoča nakup na forscope.si
Vrsta licence:
celotna različica
Vrsta distribucije:
volume (OLP, EA ali podobno); elektronsko potrdilo
Licenca je veljavna:
trajno
Prenosljivost:
prenosljiva
Način namestitve:
namestitev iz proizvajalčeve namestitvene datoteke (posredujemo povezavo za prenos datoteke)
Arhitektura:
32/64 bit
Združljivost z OS-om:
macOS
 • Licenčno potrdilo
 • Dokumentacija v skladu z zakonodajo EU (Izjava prodajalca)
 • Potrditev nakupa (račun)
 • Namestitvena datoteka za prenos
Ločljivost zaslona:
1280×800 ali višja
Operacijski sistem:
macOS X Leopard (10.5.8) do macOS Mojave (10.14)
Format trdega diska:
HFS+ (znan tudi kot macOS Extended ali HFS Plus)
Prostor na trdem disku:
2,5 GB
Memorija:
1 GB RAM
Procesor:
Intel

Office 2011 Standard for MAC

Microsoft Office 2011 Standard for Mac ponuja 4 zmogljive aplikacije (Outlook, Word, Excel, PowerPoint), ki vam bodo pomagale doseči najboljše rezultate v pisarni in doma. Ta različica vsebuje tudi Lync - enotno komunikacijsko platformo.

Izdelajte svoje ideje iz resničnosti, da ustvarite besedilne dokumente, predstavitve ali preglednice s profesionalnim videzom z obsežnim nizom orodij. Podajte svoje ideje samo v obliki, ki jo potrebujejo, in navdušite vsakogar, ki vidi vaše delo. Poleg tega sta Office for Mac in Office for Windows združljiva z vami in vsem, ki jih potrebujete!

Word 2011
Vnesite navadna besedila v sodobne in jasno strukturirane dokumente, dodajte slike, grafe ali povezave in uporabite širok spekter funkcij aplikacije. Delo na celem zaslonu, preuredite vsak element dokumenta z dinamičnim preurejanjem ali delite svoje delo z vsemi, ki imajo v lasti Word (ne glede na to, ali uporabljajo MAC OS X ali Windows).

 

Excel 2011
Učinkovito orodje za sledenje financ in podatkov na splošno, ustvarjanje grafov, izvajanje statistik ali preprosto ustvarjanje dobro urejenih seznamov z nešteto postavk. Zbirajte podatke, analizirajte, razvrstite, filtrirajte, izračunajte, avtomatizirajte ponavljajoče se naloge in še veliko več. Nato dajte vse to profesionalno in privlačno obliko!

 

PowerPoint 2011
Močna rešitev za ustvarjanje lepih in impresivnih predstavitev diaprojekcij za vse okoliščine. Poleg številnih možnosti za urejanje besedila lahko dodajate slike, videoposnetke, spletne povezave ali predstavitev na povsem novo raven.

 

Outlook 2011
To je vse, kar potrebujete za upravljanje vseh vaših e-poštnih sporočil in koledarjev na enem mestu. Aplikacija ima veliko funkcij, ki bodo poenostavile vašo vsakodnevno delovno obremenitev in omogočile enostavno vzdrževanje načrtovanih dogodkov. Poskrbite, da bo vaša mapa »Prejeto« prenašana tako, da dolge niti e-poštnih sporočil zrušite v en pogovor, da si ogledate koledar v svojem e-poštnem sporočilu ali pa pregledate priloge v trenutku.

 

Lync
Uporablja se za preprosto komunikacijo, Lync podpira neposredno sporočanje, telefonske klice in videokonference. Ostanite povezani, v pisarni in zunaj nje.
 
Pomembno: Na isto napravo ni mogoče namestiti različic programske opreme za obseg in maloprodajo. To pomeni, da na primer ne morete namestiti Microsoft Office in Project Professional na istem računalniku.

Preveri razpoložljivost

Povzetek

Vaš izdelek je bil dodan v košarico

  Brezplačna dostava in 30 dnevna zagotovitev vračila denarja