Še nimate ustvarjenega računa? Ustvari novega

Nastavitve

Aktivacija starejših Autodeskovih izdelkov ni več mogoča – ali pač?

  • Licenciranje
  • Autodesk

4. 7. 2022

Lastniki izdelkov Autodesk 2014 in starejših različic so morda pred kratkim prejeli naslednje e-poštno sporočilo:

Vaša programska oprema Autodesk se bliža koncu aktivacije

Od 1. julija 2022 Autodesk ne bo več podpiral aktivacije licenc za različice 2011 do 2014, zato vas prosimo, da jih nadgradite na podprto različico. Če imate izdelek že nameščen, ga lahko še naprej uporabljate, vendar za te različice ne bomo več zagotavljali podpore, vključno s ponovno aktivacijo. (…)’

To sporočilo je zavajajoče in je del Autodeskovih prizadevanj, da bi trajne licence postale zastarele in da bi čim več ljudi prešlo na naročniško programsko opremo.

Naj pojasnimo: vaša programska oprema ne bo deaktivirana! Čeprav je res, da od 1. julija 2022 na novo nameščenih izdelkov Autodesk 2011-2014 ne morete aktivirati prek spleta (z drugimi besedami, z vnosom serijske številke in ključa izdelka v aktivacijsko okno), lahko izdelek še vedno aktivirate tako, da izvedete aktivacijo brez povezave. Sledite navodilom na navedeni strani Autodesk, da prejmete aktivacijsko kodo.

Ali imate v lasti trajne Autodeskove izdelke, ki jih ne potrebujete več ali pa vam bodo kmalu postali odvečni? Prodajte nam jih!

Želite kupiti trajne Autodeskove izdelke? Oglejte si našo ponudbo!

Imate težave z aktivacijo? Potrebujete dodatne informacije? Kontaktirajte nas!

Vaš izdelek je bil dodan v košarico