Še nimate ustvarjenega računa? Ustvari novega

Nastavitve

Redakcija

Bodite na tekočem z najnovejšimi informacijami o podjetju Forscope!

O nas

Forscope je največji posrednik rabljene programske opreme v Srednji in Vzhodni Evropi, ki na trgu deluje od leta 2016. Kupujemo in prodajamo programske izdelke znanih proizvajalcev (predvsem Microsoft in Autodesk) ter strankam pomagamo prihraniti do 70 % stroškov. Forscope ima sedež v Brnu, drugem največjem mestu na Češkem, predstavnike pa ima še v devetih drugih državah EU. Naše podjetje je certificiran Microsoftov partner ter imetnik certifikatov ISO 9001:2015 in ISO 27001.

Sporočila za javnost

Case study

SoftwarePro postaja Forscope


Naše podjetje je postalo še večje! V začetku oktobra 2022 je slovaška blagovna znamka za prodajo rabljene programske opreme SoftwarePro postala del našega podjetja. Ta prevzem nam bo pomagal izboljšati izkušnjo naših strank zaradi skupnega znanja in izkušenj.

"Znamka SoftwarePro je bila do sedaj največji akter na slovaškem trgu rabljene programske opreme, zato smo zelo veseli, da je postala del Forscopa. Naše podjetje raste in spet bomo naredili korak naprej. Verjamemo, da se bomo s to pridobitvijo lahko še bolj približali doseganju našega dolgoročnega cilja – prihraniti čim več finančnih sredstev našim strankam."

Jakub Šulák
Direktor Forscopa

Vstopamo v novo poglavje rasti našega podjetja in zelo se veselimo, kaj nam bo prinesla prihodnost!

Kontaktirajte nas

Case study

Software Deals bo postal Forscope!

banner

Zakaj spreminjamo ime?

Idejo o preimenovanju in obnovi našega podjetja smo v glavah razvijali že več kot leto in pol. Čutili smo, da potrebujemo premik, da bi lahko zagotovili še boljše in širše storitve, prilagojene potrebam naših strank. Prav tako smo se želeli jasno razlikovati od drugih podjetij na trgu sekundarne programske opreme, saj je zmeda z nezanesljivimi prodajalci programske opreme začela ustvarjati nepotrebne težave.

Drugi pomemben razlog za preimenovanje je bilo dejstvo, da smo želeli poenotiti blagovno znamko za vseh 11 evropskih trgov, na katerih je naše podjetje prisotno.

Novo ime in logotip bolje odražata bistvo in vizijo našega podjetja ter vrednote, na katerih je postavljeno. Omogoča nam tudi boljšo zaščito naše blagovne znamke, saj je Forscope zdaj zaščitena blagovna znamka Evropske unije.

Navdušeni smo nad tem, kaj nam prinaša prihodnost (na primer nadaljnja razširitev naše ponudbe izdelkov) in upamo, da boste na tej novi poti uživali z nami!

Kdaj se bo ta sprememba zgodila?

V mesecu aprilu. Vse jezikovne različice našega spletnega mesta bomo postopoma premaknili na nov URL. Če v svoj brskalnik vnesete www.software-deals.si, boste samodejno preusmerjeni na nov naslov: www.forscope.si

Kaj pomeni za vas - naše stranke?

Za vas bo edina razlika v tem, da boste obiskali spletno mesto z drugim imenom. Če imate račun, se bo prenesel na novo spletno mesto in uporabili boste iste podatke za prijavo kot običajno. Tudi telefonske številke za podporo strankam, upravitelja računa in našo pisarno ostanejo enake.

Kaj še ostaja enako:

  • Blagovna znamka Forscope je last RA Software s.r.o., istega podjetja, ki je lastnik blagovne znamke Software Deals
  • Številka bančnega računa
  • Ljudje - pri preimenovanju našega podjetja ne bo prišlo do kadrovskih sprememb

Če želite izvedeti več, ne oklevajte in nas kontaktirajte, z veseljem vam bomo odgovorili.

Naj se začne novo poglavje zagotavljanja cenovno dostopne programske opreme!

Vaš kmalu Forscope tim

Kontaktirajte nas

Case study

Forscope: distributer IceWarp

Postali smo uradni distributer te spletne platforme, ki izvira iz Češke. IceWarp je alternativa storitvam Microsoft 365 in Google Workspace, vendar je v primerjavi z obema rešitvama bistveno cenejši – cena je za 50 % nižja kot pri Microsoftovih izdelkih in za 69 % nižja kot pri Googlovih izdelkih. Predvsem za srednje velika podjetja in javne ustanove je to lahko zanimiva možnost, ki po ugodni ceni zagotavlja enostavno sodelovanje znotraj ekipe in celotne organizacije.

IceWarp ponuja enake funkcije kot njegovi konkurenti, tj. predvsem delo s skupnimi dokumenti, spletne konference, skupinski klepet, e-pošto na lastni domeni, koledar in še mnogo več. Vse v enem samem oknu spletnega brskalnika. Uporabite lahko tudi mobilno aplikacijo, tako da lahko delate dobesedno od kjerkoli.

Vmesnik IceWarp: E-pošta
Vmesnik IceWarp: Koledar
Vmesnik IceWarp: TeamChat
Vmesnik IceWarp: Konference
Vmesnik IceWarp: Dokumenti
Vmesnik IceWarp: Beležke
Vmesnik IceWarp: Nadzorna plošča
 
 
 

»Partnerstvo z IceWarpom je bil za nas logičen korak. Danes si nekatere naše stranke pogosto ne morejo predstavljati svojega delovnega dne brez pisarniških aplikacij, ne glede na to, ali so nameščene lokalno ali v oblaku. Zato smo iskali izdelek, ki bi ga dodali v našo ponudbo in ki bi najbolje predstavljal naš moto (Same value, better price) in naš glavni cilj – pomagati podjetjem in javnim ustanovam prihraniti pri stroških za programsko opremo, kar jim omogoča, da ta sredstva porabijo za druge potrebne naložbe.«

Jakub Šulák
Direktor Forscopa

Glavne prednosti IceWarpa niso le ugodnejša cena, temveč tudi enostavnost uporabe, pristop »vse v enem« in izboljšana zaščita uporabniških podatkov – v primerjavi s konkurenti se lahko stranke zanesejo na to, da njihovi podatki niso le zaščiteni, temveč tudi uporabljeni le v okviru shrambe v oblaku brez kakršne koli druge komercialne uporabe.

You can learn more about the IceWarp product tukaj.

Kontaktirajte nas

Utrinki z naših nedavnih dogodkov

Vaš izdelek je bil dodan v košarico