Še nimate ustvarjenega računa? Ustvari novega

Nastavitve

Forscope Reseller Program

Povečajte svoj dobiček pri programski opremi tako, da postanete naš partner!

Registriraj se zdaj

Stabilno podjetje

Imamo več kot desetletje izkušenj s prodajo rabljene programske opreme in v tem času smo izdelke programske opreme zagotovili več kot 50 000 poslovnim strankam po vsej Evropi.

Višja marža dobička

Dosežete lahko veliko višjo maržo dobička od običajne – le s prodajo izdelkov programske opreme, ki jih dobavlja naše podjetje!

Licenčno svetovanje

Zahvaljujoč obsežnemu znanju o licencah lahko priporočimo ne le pravo, temveč tudi najcenejšo rešitev, prilagojeno potrebam vsakega podjetja.

Pravna jamstva

Poleg revizijske dokumentacije, zagotavljamo tudi doživljenjsko pravno jamstvo, ki zagotavlja nakup brez tveganja.

Največji v regiji CEE

Imamo predstavnike v 9 evropskih državah, ki nam pomagajo vzdrževati lokalni pristop za vsako državo.

Reference in pretekli projekti

Slovenské elektrárne, a.s.

Ponudnik električne energije, Slovaška

Največji ponudnik električne energije na Slovaškem je želel nadgraditi starejše različice programske opreme, ki so jih uporabljali zaposleni. Poleg prihranka pri stroških so njihovi podatki še naprej zaščiteni z rednimi varnostnimi posodobitvami in poveča se lahko njihova produktivnost!

Prihranek: 72 %

Nemocnica Poprad

Bolnišnica, Slovaška

Glavna bolnišnica v Popradu je za svoje zaposlene potrebovala novejše različice izdelkov Microsoft Office. Naša ponudba (ki je bila izbrana na razpisu) je bolnišnici omogočila, da je programske izdelke dobila po 80 % ceneje, kot če bi kupila nove! Prihranjena sredstva bodo zdaj lahko uporabljena za zelo potrebno opremo, ki bo koristila pacientom in zdravnikom.

Prihranek: 80 %

Mesto Příbram

Mesto, Češka

Mesto Příbram je potrebovalo nadgradnjo strežniške programske opreme za interno komunikacijo. Z nakupom izdelkov pri nas so privarčevali več kot 15 000 €, kar za primerjavo ustreza znesku, ki ga bodo porabili za popravilo svoje znamenitosti - granitnega vodnjaka.

Prihranek: 15 000 €

Národná diaľničná spoločnosť

Državna družba za avtoceste, Slovaška

Podjetje v državni lasti, ki se osredotoča na gradnjo avtocest na Slovaškem, je potrebovalo razširitev strežniške infrastrukture. Zahvaljujoč našemu znanju o licenciranju smo jim lahko ponudili veliko cenejšo možnost, kot so jo sprva želeli, s čimer smo jim prihranili ogromno stroškov!

Prihranek: 77 %
Prikaži vse reference

Sodelovanje in certificiranje

Registrirajte se v Program Forscope Reseller

  • Do 50% nižje cene izdelkov
  • Posvetovanja o izdaji dovoljenj za projekte, ki jih izvaja strokovnjak z BSA certifikatom
  • Možnost plačila po računu
  • Osebni prodajni svetovalec
  • Pomoč pri pripravi pravne dokumentacije za projekte

Kontaktni obrazec

Pogosto zastavljena vprašanja

Je rabljena programska oprema zakonita?

Sodišče Evropske unije je leta 2012 odločilo, da je prodaja rabljene programske opreme zakonita. Več o pravnem ozadju rabljene programske opreme si lahko preberete tukaj. Nudimo tudi doživljenjsko pravno jamstvo. Če iščete informacije o rabljeni programski opremi in revizijah, preberite naš članek.

Kaj natanko bomo prejeli, ko bomo oddali naročilo?

Prejeli boste digitalno potrdilo, ki vsebuje vso zahtevano dokumentacijo za kupljene izdelke. Zahvaljujoč naši funkciji Podatki o končnih strankah bo to potrdilo izdano tako za vas kot za vašo stranko (z njenimi lastnimi podatki). V potrdilu za stranko boste navedeni kot dobavitelj. Prejeli boste tudi navodila za prenos, namestitev in aktivacijo izdelkov.

Smo Microsoftov partner, ali nam ne bo prodaja rabljene programske opreme predstavljala težave?

Imamo veliko dolgoletnih prodajnih partnerjev, ki so tudi Microsoftovi partnerji, in po izkušnjah to nikoli ni predstavljalo težav. Našo rešitev pogosto uporabljajo pri predstavitvi alternativne ponudbe. Odkupimo lahko tudi odvečne izdelke programske opreme, zaradi česar je njihova ponudba še bolj konkurenčna. Poleg tega smo tudi sami Microsoftov partner.

Ali so kupljeni izdelki deležni varnostnih posodobitev?

Da, naši izdelki prejmejo vse varnostne posodobitve, ki jih izda proizvajalec v skladu s politiko življenjske dobe, določene za posamezen izdelek. Naši izdelki so opremljeni z enakimi funkcijami in tehnično podporo, kot jo zagotavlja Microsoft ali kateri koli drug proizvajalec programske opreme.

Kako deluje odkup programske opreme?

Imate stranko, ki ima v lasti odvečno programsko opremo? Pošljite nam seznam izdelkov v njihovi lasti in ponudili vam bomo ceno, po kateri smo jih pripravljeni odkupiti. Za celoten postopek odkupa bomo neposredno poskrbeli mi in če bodo izpolnjeni vsi pogoji in bo odkup izveden, boste za izvedbo transakcije prejeli provizijo!

Vaš izdelek je bil dodan v košarico