Še nimate ustvarjenega računa? Ustvari novega

Nastavitve

Forscope Reseller Program

Povečajte svoj dobiček pri programski opremi tako, da postanete naš partner!

Registriraj se zdaj

Stabilno podjetje

Imamo več kot desetletje izkušenj s prodajo rabljene programske opreme in v tem času smo izdelke programske opreme zagotovili več kot 50 000 poslovnim strankam po vsej Evropi.

Višja marža dobička

Dosežete lahko veliko višjo maržo dobička od običajne – le s prodajo izdelkov programske opreme, ki jih dobavlja naše podjetje!

Licenčno svetovanje

Zahvaljujoč obsežnemu znanju o licencah lahko priporočimo ne le pravo, temveč tudi najcenejšo rešitev, prilagojeno potrebam vsakega podjetja.

Pravna jamstva

Poleg revizijske dokumentacije, zagotavljamo tudi doživljenjsko pravno jamstvo, ki zagotavlja nakup brez tveganja.

Največji v regiji CEE

Imamo predstavnike v 9 evropskih državah, ki nam pomagajo vzdrževati lokalni pristop za vsako državo.

Reference in pretekli projekti

Slovenské elektrárne, a.s.

Ponudnik električne energije, Slovaška

Največji ponudnik električne energije na Slovaškem je želel nadgraditi starejše različice programske opreme, ki so jih uporabljali zaposleni. Poleg prihranka pri stroških so njihovi podatki še naprej zaščiteni z rednimi varnostnimi posodobitvami in poveča se lahko njihova produktivnost!

Prihranek: 72 %

Nemocnica Poprad

Bolnišnica, Slovaška

Glavna bolnišnica v Popradu je za svoje zaposlene potrebovala novejše različice izdelkov Microsoft Office. Naša ponudba (ki je bila izbrana na razpisu) je bolnišnici omogočila, da je programske izdelke dobila po 80 % ceneje, kot če bi kupila nove! Prihranjena sredstva bodo zdaj lahko uporabljena za zelo potrebno opremo, ki bo koristila pacientom in zdravnikom.

Prihranek: 80 %

Mesto Příbram

Mesto, Češka

Mesto Příbram je potrebovalo nadgradnjo strežniške programske opreme za interno komunikacijo. Z nakupom izdelkov pri nas so privarčevali več kot 15 000 €, kar za primerjavo ustreza znesku, ki ga bodo porabili za popravilo svoje znamenitosti - granitnega vodnjaka.

Prihranek: 15 000 €
Prikaži vse reference

Sodelovanje in certificiranje

WEBINAR

Kako lahko s prodajo rabljene programske opreme svojim strankam dosežete 3-krat višjo maržo?

Izvedite na našem webinarju!
Predstavil
Aleksander Malis

Aleksander Malis

Sales Manager

Registrirajte se v Program Forscope Reseller

  • Do 50% nižje cene izdelkov
  • Posvetovanja o izdaji dovoljenj za projekte, ki jih izvaja strokovnjak z BSA certifikatom
  • Možnost plačila po računu
  • Osebni prodajni svetovalec
  • Pomoč pri pripravi pravne dokumentacije za projekte

Kontaktni obrazec

Pogosto zastavljena vprašanja

Smo Microsoftov partner, ali nam ne bo prodaja rabljene programske opreme predstavljala težave?

Imamo veliko dolgoletnih prodajnih partnerjev, ki so tudi Microsoftovi partnerji, in po izkušnjah to nikoli ni predstavljalo težav. Našo rešitev pogosto uporabljajo pri predstavitvi alternativne ponudbe. Odkupimo lahko tudi odvečne izdelke programske opreme, zaradi česar je njihova ponudba še bolj konkurenčna. Poleg tega smo tudi sami Microsoftov partner.

Kaj natanko bomo prejeli, ko bomo oddali naročilo?

Prejeli boste digitalno potrdilo, ki vsebuje vso zahtevano dokumentacijo za kupljene izdelke. Zahvaljujoč naši funkciji Podatki o končnih strankah bo to potrdilo izdano tako za vas kot za vašo stranko (z njenimi lastnimi podatki). V potrdilu za stranko boste navedeni kot dobavitelj. Prejeli boste tudi navodila za prenos, namestitev in aktivacijo izdelkov.

Je rabljena programska oprema zakonita?

Da, je. Stranka, ki je kupila trajno programsko opremo na EU/EGP trgu, lahko (v skladu z zakonodajo EU) prenese lastninške pravice kupljene kopije programske opreme na drugo osebo. Za takšno dejavnost ni potrebno nobeno soglasje ali dovoljenje lastnika avtorskih pravic programske opreme (npr. Microsofta), saj so bile njegove pravice do distribucije izčrpane ob prvi prodaji. Če poenostavimo, vse skupaj deluje podobno kot pri nakupu knjige - ko jo preberete, jo lahko prosto prodate nekomu drugemu. In prvotni prodajalec nima pravice vplivati na to, kaj se bo z že enkrat prodano knjigo zgodilo v prihodnosti. Enako je tudi s programsko opremo – ko jo odstranite iz naprave prvotnega lastnika, jo lahko prodate komu drugemu.

Za več informacij preberite naš članek Pravno ozadje rabljene programske opreme.

Ali proizvajalec programske opreme zagotavlja posodobitve (varnostne izboljšave, popravke) za rabljeno programsko opremo?

Da, jih zagotavlja. Rabljeni izdelki programske opreme prejmejo vse varnostne posodobitve, popravke in varnostne posodobitve, ki jih izda proizvajalec, v skladu s politiko trajanja življenjskega cikla posameznega izdelka. Prav tako imajo enake funkcije in standardno tehnično podporo, kot jo zagotavlja Microsoft ali kateri koli drugi proizvajalec programske opreme. Med posodobitvami rabljene programske opreme, kupljene pri nas, in nove programske opreme, ki jo neposredno prodaja proizvajalec programske opreme, ni razlike.

Kako deluje postopek odkupa programske opreme?

Vsak odkup se začne tako, da nam podjetje ali organizacija pošlje seznam izdelkov programske opreme, ki jih želi prodati. Ko jih sprejme naš vodja nabave, od nas prejmejo ponudbo. Ob tem jih prosimo, da nam posredujejo več informacij o izdelkih programske opreme in nam predložijo vse zahtevane dokumente, ki potrjujejo njihove lastniške pravice. Ti dokumenti morajo biti vedno priloženi, da je prenos popolnoma zakonit. Po potrebi podjetjem pomagamo na vsakem koraku prenosa lastništva, da bi ta potekal čim bolj gladko. Ko so zbrani vsi dokumenti in podpisana pogodba, podjetje izda račun in nam dostavi izdelke.

Vaš izdelek je bil dodan v košarico