Še nimate ustvarjenega računa? Ustvari novega

Nastavitve

Preverjanje zakonitosti licence za programsko opremo

Dovolite nam, da preverimo zakonitost vaše rabljene programske opreme!

KONTAKTIRAJTE NAS
Ste kupili rabljene programske izdelke pri drugih prodajalcih ali v spletnih trgovinah in niste prepričani, da so zakonsko skladni? Z našo novo storitvijo preverjanja zakonitosti programske opreme lahko prenehate dvomiti in preprosto najdete odgovor!

Kaj je naša storitev preverjanja zakonitosti?

Kot prvi v panogi strankam ponujamo način preverjanja, če so njihovi trajni programski izdelki Office, Windows ali Microsoft Server, ki jih uporabljajo, popolnoma zakoniti. Zavedamo se, kako težko je organizacijam, ki ne vedo, kakšno dokumentacijo potrebujejo za revizijo, ugotoviti, če imajo vse, kar določa zakon. In to je ravno tisti trenutek, ko pride na vrsto naša storitev.

Kdaj in zakaj uporabiti to storitev?

Storitev je bila ustvarjena na podlagi povratnih informacij strank, ki so kupile rabljeno programsko opremo pri drugih prodajalcih in pozneje ugotovile, da morda nimajo potrebnih dokumentov za potencialno revizijo. Na primer, če so kupili le licenčni ključ, ne pa tudi dejanske licence za programsko opremo. V podjetju Forscope se zavedamo, kako pomembno je zagotoviti zakonitost vaše programske opreme, zato smo tu, da vam pomagamo!

Ta storitev je še posebej primerna, če ste:

  • kupili rabljeno programsko opremo po sumljivo nizki ceni, 
  • prejeli vprašljivo dokumentacijo, 
  • naročili pri dobavitelju zunaj EU ali v spletnih trgovinah, ki nimajo dejanske fizične pisarne in veljavnega naslova.

Kako poteka postopek preverjanja?

  1. Najprej boste stopili v stik z nami in nam posredovali informacije o tem, katere licence programske opreme bi radi preverili. 
  2. Ko nam boste poslali potrebne dokumente, bomo temeljito preverili, ali so vaše licence zakonite in skladne z zakonodajo.
  3. Nato boste prejeli informacije o rezultatih preverjanja.

Upoštevajte: zaupnost naših strank jemljemo zelo resno. Zato z vsako stranko podpišemo pogodbo o nerazkrivanju (NDA), ki zagotavlja, da vse informacije, ki nam jih posredujete, ostanejo strogo zaupne.

Cena

Naša storitev stane 100 EUR brez DDV ne glede na število licenc, ki jih želite preveriti, zato je zelo dostopna in priročna rešitev za vsako organizacijo. 

Se želite izogniti morebitnim pravnim težavam?

Stopite v stik z nami!

Kontaktni obrazec

Vaš izdelek je bil dodan v košarico