Še nimate ustvarjenega računa? Ustvari novega

Nastavitve

Prodaj programsko opremo

Prejmite plačilo za odvečno programsko opremo!

Kontaktirajte nas
Ima vaše podjetje ali organizacija trajne izdelke programske opreme, ki jih ne potrebujete več? Če izdelki izpolnjujejo določene pogoje, jih lahko odkupimo od vas!

Koliko lahko zaslužite za svoje izdelke programske opreme?

Znesek, ki ga lahko dobite, se bo precej razlikoval glede na to, katere izdelke želite prodajati in v kakšni količini. Za splošno predstavo si oglejte spodnji primer odkupa izdelkov programske opreme.

Kako to, da ponujamo odkup programske opreme?

Forscope je posrednik programske opreme, kar pomeni, da programsko opremo ne samo prodajamo, ampak tudi odkupujemo. Za izvedbo odkupa je potrebna izpolnitev določenih pogojev (tako s pravnega vidika kot z vidika našega podjetja), ki pa so dokaj preprosti. Oglejte si seznam pogojev:

Pogoji za odkup programske opreme:

  • Predstavljate podjetje ali organizacijo (programske opreme ne odkupujemo od fizičnih oseb).
  • Izdelki, ki so v vaši lasti, so trajni (brez naročnin), pridobljeni zakonito ter imate dokazilo o njihovem lastništvu in avtentičnosti.
  • Odkupimo lahko le določeno programsko opremo, saj moramo upoštevati količino, vrsto in leto izdaje vaših izdelkov programske opreme. Zanima nas nakup naslednjih različic omenjene programske opreme – Microsoft izdaje 2013 ali novejše, Autodesk izdaje 2011 ali novejše, VMware vSphere 7.0 ali novejše, Oracle 18c ali novejše, Adobe CS6, SolidWorks, Siemens. Za več informacij nas kontaktirajte preko spodnjega obrazca.

Želite prodati odvečno programsko opremo?

Stopite v stik z nami

V prilogo tega obrazca lahko dodate seznam izdelkov, ki so v vaši lasti ali drugo dokumentacijo.

Kontaktni obrazec

Vaš izdelek je bil dodan v košarico