Še nimate ustvarjenega računa? Ustvari novega

Nastavitve

Prihaja Office 2019 – kaj o tem že vemo?

  • Microsoft
  • Office

11. 9. 2018

Do zdaj je bil Microsoft nekoliko skrivnosten glede izgleda Office 2019 in novih funkcij, ki jih vključuje. Iz objavljenih informacij zdaj vemo, da bo nov Office paket temeljil na isti kodi kot Microsoft 365 in, da bo imeli enake funkcije, ki so bile dodane Microsoft 365 do izdaje Office 2016. Poglejmo si prihajajoče spremembe in nove funkcije.

Nov uporabniški vmesnik

Microsoft bo poenotil videz svojih aplikacij glede na platforme, kot tudi njihovo popolno funkcionalnost in spletne različice, tako da bo uporabniška izkušnja čim bolj enotna. Najbolj očitna sprememba bo v Outlooku, ker boste lahko prilagajali videz e-poštnih sporočil glede na pogovore, povezanost in glede na prioriteto.

Skype za podjetja

Privzeti komunikacijski odjemalec v programu Office 2019 bo Microsoft Teams. Odjemalec Skype for Business bo izbirna namestitev, vendar bo še vedno podprta – to je pomembno zlasti za organizacije, ki še niso prešle na Microsoft Teams.

Nove cene

Nov Office paket bo imel trajno licenco, kar pomeni, da lahko program uporabljate tako dolgo, kot želite. Zaradi vrednosti te ‘trajnosti’ izdelka se je Microsoft odločil, da bo dvignil ceno za 10%.

Pregled novih funkcij v štirih glavnih aplikacijah

Podprt le v sistemu Windows 10

Skupaj s krajšim časom podpore programa (7 let v primerjavi z 10 leti za Office 2016) je Microsoft tudi napovedal, da bo Office 2019 podprt samo v operacijskem sistemu Windows 10.

Ampak brez panike, še vedno lahko dobite prejšnjo različico (Office 2016), ki je podprta v operacijskih sistemih Windows 7, 8, 8.1 in 10. Izberite iz naše ponudbe želeno izdajo Office 2016 in prihranite do 60% od njihove prvotne cene.


Dodatni nasvet za naročnike Microsoft 365:

Že plačujete naročnino za Microsoft 365? Vedeti morate, da je Microsoft napovedal, da bo program v dveh letih podprt samo v operacijskem sistemu Windows 10. Želite hitro rešiti to težavo? Kupite Windows 10 v naši spletni trgovini za nizko ceno 49,99 €.

Vaš izdelek je bil dodan v košarico