Še nimate ustvarjenega računa? Ustvari novega

Nastavitve

OneSAM – ena platforma za vaše namestitvene datoteke

24. 3. 2023

V Forscopu nenehno izboljšujemo svoje sisteme in storitve, da bi bila izkušnja strank čim bolj tekoča in prijetna.

Da bi našim strankam omogočili čim hitrejšo uporabo izdelkov, ki so jih kupile pri nas, smo ustvarili OneSAM.

Kaj je OneSAM in za kaj se lahko uporablja?

OneSAM ali One Software Asset Management je spletna platforma, na kateri lahko stranke najdejo namestitvene datoteke za rabljeno programsko opremo, kupljeno pri našem podjetju. Številka naročila in e-pošta, povezana z naročilom, se uporabljata kot poverilnici za prijavo – tako naše stranke dobijo dostop do natančnih datotek, ki jih potrebujejo za namestitev posameznih izdelkov, ki so jih kupile.

Platforma uporabnikom omogoča, da namestitvene datoteke prenesejo neposredno v trenutno napravo ali ustvarijo začasno povezavo (veljavno 48 ur) za prenos v drugo napravo. Poskrbeli smo tudi, da je OneSAM uporabnikom razumljiv v vseh državah, v katerih poslujemo – trenutno lahko na vrhu strani izbirate med 12 jeziki.

Uporaba starejših različic programske opreme je sedaj še lažja!

Pred kratkim smo dodali možnost prenosa namestitvenih datotek za starejše različice kupljene programske opreme – zahvaljujoč pravicam do starejše različice! Pri vseh rabljenih programskih izdelkih, za katere veljajo te pravice, bodo stranke to možnost videle pod glavno različico:

Dostop do starejših različic je pravica končnega uporabnika, ki uporabnikom omogoča, da programsko opremo povrnejo na starejšo različico. Če je stranka na primer kupila Windows Server 2022 Standard, ga lahko prenese na Windows Server 2019 Standard ali Windows Server 2016 Standard (a jih ne more uporabljati hkrati). Pravice do starejše različice veljajo za vse izdelke s količinskim licenciranjem (strežniški izdelki, MS Office itd.) in so odlična priložnost za namestitev različice programske opreme, ki najbolj ustreza trenutnim potrebam vašega projekta.

Namenski portal za kompleksne projekte

V posebnih okoliščinah lahko ustvarimo poseben portal OneSAM z naprednejšimi vsebinami, kot so pravna dokumentacija in potrdila o ključih izdelkov za rabljeno programsko opremo, kupljeno pri našem podjetju. Ta vrsta portala je še posebej uporabna za projekte, ki zahtevajo platforme za upravljanje sredstev programske opreme, kot je Microsoftov VLSC (Center za podporo količinskega licenciranja), saj lahko služi kot alternativa rešitvam, ki jih zagotavljajo neposredno proizvajalci programske opreme.

Imate projekt, ki zahteva celovitejši pristop k upravljanju sredstev? Kontaktirajte našo ekipo za prodajo in preverite, ali projekt izpolnjuje pogoje!

Potrebujete pomoč pri uporabi OneSAM?

Kontaktirajte našo ekipo za podporo in prek klepeta ali e-pošte prejmite navodila po korakih ali kakršna koli druga pojasnila, ki jih morda potrebujete.

 


Shrani ta članek kot PDF

Vaš izdelek je bil dodan v košarico