Še nimate ustvarjenega računa? Ustvari novega

Nastavitve

Božične želje in pregled leta 2022

  • Forscope novice

22. 12. 2022

Vesel božič
in srečno novo leto

Hvala, ker ste bili z nami v letu 2022! Letos se je zgodilo veliko in upamo, da boste cenili vse spremembe in izboljšave, ki smo jih pripravili za vas. Spodaj si lahko ogledate pregled vseh pomembnejših dogodkov. Prav tako lahko razkrijemo, da lahko v naslednjih mesecih pričakujete še veliko več. Uživajte v božičnem času in vse najboljše v prihajajočem letu!

Povzetek leta 2022

Nova različica naše spletne strani

Predstavili smo nov videz naše spletne strani, ki bolje odraža naš poudarek na B2B in javnem sektorju. Prinaša še več informacij o rabljeni programski opremi, prihrankih in prednostih nakupa pri nas, kot kdaj koli prej!

Prevzem znamke SoftwarePro

Naše podjetje se je še povečalo. V začetku oktobra 2022 je slovaška blagovna znamka za prodajo rabljene programske opreme SoftwarePro postala del našega podjetja.

Prepričani smo, da se bomo s prevzemom podjetja SoftwarePro še bolj približali doseganju našega dolgoročnega cilja – prihranka finančnih sredstev podjetjem in javnim ustanovam,” je dejal ustanovitelj in predsednik uprave družbe Forscope Jakub Šulák.

Novi sodelavci

V tem letu se je našemu podjetju pridružilo kar 13 novih ljudi! Na sedežu v Brnu smo sprejeli tri nove sodelavke in deset novih vodij prodaje na trgih, na katerih poslujemo.

Konference

Udeležili smo se več konferenc na Češkem, Poljskem, Hrvaškem in v Grčiji, kjer smo spoznali veliko zanimivih ljudi iz javnega in komercialnega sektorja. Srečanje z ljudmi iz različnih panog in deljenje našega znanja o tem, kako lahko preprosto prihranijo z rabljeno programsko opremo, je bila odlična izkušnja.

Spletni seminarji

Spomladi smo začeli organizirati lastne spletne seminarje Forscope, osredotočili smo se na predstavitev rabljene programske opreme, njeno pravno ozadje in prednosti, ki jih prinaša podjetjem in organizacijam. Med letom smo organizirali več deset spletnih seminarjev o različnih trgih, ki se jih je udeležilo več sto ljudi.

Začeli smo ustvarjati videoposnetke na YouTubu

Z videoposnetkom "Kako vam lahko pomagamo prihraniti do 80 % stroškov za programsko opremo" smo začeli pripravljati uporabne videoposnetke o različnih temah, povezanih z našim poslovanjem (kot so razlike med novo in rabljeno programsko opremo ali kako javnim ustanovam pomagamo prihraniti pri programski opremi), ki so jih predstavili naši izkušeni sodelavci.

Vsi v Forscopu vam želimo miren božič v krogu najdražjih in veliko uspehov v novem letu!

Vaš izdelek je bil dodan v košarico