Še nimate ustvarjenega računa? Ustvari novega

Nastavitve

Slovaško elektro podjetje: Prihranjenih več kot 70 % stroškov za programsko opremo zahvaljujoč naši rešitvi!

  • Študija primera

4. 8. 2021

Včasih si je težko predstavljati, kolikšen je lahko dejanski prihranek vašega podjetja pri programski opremi, ob naročilu pri nas, brez da bi videli dejanske primere. Zato smo s soglasjem naše stranke pripravili pregled projekta, ki je bil zaključen pred kratkim – februarja 2021. Podrobnosti o projektu si lahko ogledate spodaj.

Programska rešitev za slovaško elektro podjetje

Stranka

Slovenské elektrárne, a.s.

Družba Slovenské elektrárne, ustanovljena leta 2002, dobavlja električno energijo industrijskemu sektorju in gospodinjstvom v 3 evropskih državah. Podjetje ima več kot 3 500 zaposlenih in ga je revija Forbes leta 2015 imenovala za največje podjetje na Slovaškem.

Izdelki

Prvotno naročeni izdelki

  • Visio 2019 Standard
  • Visio 2019 Professional
  • Project 2019 Standard
  • Project 2019 Professional

Dobavljeni izdelki

  • Visio 2019 Professional
  • Project 2019 Professional


Ker se je podpora za programa Visio 2010 in Project 2010 končala leta 2020, je stranka želela nadgraditi svojo programsko opremo, da bi svoje občutljive podatke v celoti ohranila zaščitene. Prvotno so naročili približno 300 kosov Standard in Professional izdaj programov Visio in Project 2019. Ker je bila zanje najcenejša možnost, da dobijo vse izdelke v obliki izdaje Professional, smo jih prepričali, da izkoristijo to priložnost in dodatno prihranijo.

To za nas ni nič neobičajnega, saj je nekatere izdelke mnogo lažje dobiti v veliki količini od drugih. Zato je edino smiselno, da našim strankam ponudimo bolj obsežno izdajo/različico, saj tako dobijo več funkcij, hkrati pa plačajo manj!

Prihranek

Skupni prihranek naše stranke je znašal neverjetnih 72 %, kar pomeni, da je plačala več sto tisoč evrov manj, kot če bi izdelke nabavila po običajni prodajni ceni. Poglejte si spodnjo preglednico in preverite, koliko stroškov je bilo prihranjenih pri vsakem izdelku ter kolikšen je bil skupni prihranek pri celotnem projektu:

Ime izdelka KOLIČINA PRIHRANEK*
Visio 2019 Professional 150 kos 68%
Project 2019 Professional 270 kos 73%
  SKUPAJ 72 % vseh stroškov
*v primerjavi z običajno prodajno ceno

Cene izdelkov, ki jih najdete na naši spletni strani, veljajo ob naročilu le nekaj kosov, pri večjih projektih (v vrednosti vsaj 2.000 €) pa lahko za vas pripravimo zelo privlačne prilagojene cene.

Iščete programsko rešitev, prilagojeno vašim potrebam? Kontaktirajte nas!

Vaš izdelek je bil dodan v košarico