Še nimate ustvarjenega računa? Ustvari novega

Nastavitve

Deloittova revizija transakcij: Pridobite potrditev zakonitosti naših izdelkov od nepristranskih strokovnjakov!

 • Zakonitost

24. 3. 2023

Ali vaša organizacija namerava kupiti rabljeno programsko opremo, vendar vas skrbijo pravna tveganja, povezana z njo? V podjetju Forscope smo tu, da vam pomagamo! Vsi naši programski izdelki so popolnoma zakoniti, vendar vam za večjo varnost ponujamo ekskluzivno možnost dodatne revizije transakcij ob naročilu rabljene programske opreme pri nas, ki jo opravi zaupanja vredno svetovalno podjetje Deloitte.

Revizija transakcij rabljenih licenc za programsko opremo

Naša ponudba Deloittove revizije transakcij je odlična rešitev, če želite biti še posebej previdni, ko gre za rabljeno programsko opremo.. Zagotovila bo, da je transakcija popolnoma varna, potrdila, da dobavljene licence rabljene programske opreme in njihova ustrezna pravna dokumentacija izpolnjujejo vse zakonsko zahtevane pogoje, ter preverila pravilnost prenosa lastništva programske opreme.

Kako je videti postopek revizije transakcij?

 1. Na vašo zahtevo bomo družbi Deloitte predložili pravno dokumentacijo za naročene izdelke.
 2. Na podlagi predložene pravne dokumentacije Deloitte pripravi dokument Confirmation Report, v katerem oceni, ali:
  1. je prvotni imetnik licence entiteta s sedežem v EU ali EGP,
  2. je izvirna licenca za programsko opremo časovno neomejena,
  3. obstajajo dokumenti, na podlagi katerih je mogoče sklepati, da je bil prvotni izdajatelj licence poplačan za kopijo(-e) programske opreme in v kakšnem znesku,
  4. predložena pravna dokumentacija vključuje zavezo prvotnega kupca, da bo odstranil/zavrgel vse predhodne kopije programske opreme, prenehal uporabljati programsko opremo in sprejel ukrepe za preprečitev nadaljnje uporabe v organizaciji prvotnega kupca.
 3. Zgoraj navedeno pravno dokumentacijo boste prejeli skupaj z revizijskim poročilom, ki ga je pripravila družba Deloitte.

Cena

Cena revizije transakcij se lahko razlikuje glede na pogoje posameznega projekta. Če vas zanima ta storitev, stopite v stik z nami in pripravili vam bomo individualno ponudbo.

Strokovno znanje družbe Deloitte

Družba Deloitte svojim strankam po vsem svetu zagotavlja storitve revidiranja in dajanja zagotovil, svetovanja, pravnega in finančnega svetovanja, upravljanja tveganj, davkov in druge povezane storitve. Z njihovim strokovnim znanjem in zagotavljanjem kakovosti ste lahko prepričani, da je revizijsko poročilo, ki ga boste prejeli, temeljito in zanesljivo.

 


Shrani ta članek kot PDF

Vaš izdelek je bil dodan v košarico