Še nimate ustvarjenega računa? Ustvari novega

Nastavitve

Software Deals bo postal Forscope!

  • Forscope novice
  • Sporočilo za javnost

26. 3. 2020

banner

Zakaj spreminjamo ime?

Idejo o preimenovanju in obnovi našega podjetja smo v glavah razvijali že več kot leto in pol. Čutili smo, da potrebujemo premik, da bi lahko zagotovili še boljše in širše storitve, prilagojene potrebam naših strank. Prav tako smo se želeli jasno razlikovati od drugih podjetij na trgu sekundarne programske opreme, saj je zmeda z nezanesljivimi prodajalci programske opreme začela ustvarjati nepotrebne težave.

Drugi pomemben razlog za preimenovanje je bilo dejstvo, da smo želeli poenotiti blagovno znamko za vseh 11 evropskih trgov, na katerih je naše podjetje prisotno.

Novo ime in logotip bolje odražata bistvo in vizijo našega podjetja ter vrednote, na katerih je postavljeno. Omogoča nam tudi boljšo zaščito naše blagovne znamke, saj je Forscope zdaj zaščitena blagovna znamka Evropske unije.

Navdušeni smo nad tem, kaj nam prinaša prihodnost (na primer nadaljnja razširitev naše ponudbe izdelkov) in upamo, da boste na tej novi poti uživali z nami!

Kdaj se bo ta sprememba zgodila?

V mesecu aprilu. Vse jezikovne različice našega spletnega mesta bomo postopoma premaknili na nov URL. Če v svoj brskalnik vnesete www.software-deals.si, boste samodejno preusmerjeni na nov naslov: www.forscope.si

Kaj pomeni za vas - naše stranke?

Za vas bo edina razlika v tem, da boste obiskali spletno mesto z drugim imenom. Če imate račun, se bo prenesel na novo spletno mesto in uporabili boste iste podatke za prijavo kot običajno. Tudi telefonske številke za podporo strankam, upravitelja računa in našo pisarno ostanejo enake.

Kaj še ostaja enako:

  • Blagovna znamka Forscope je last RA Software s.r.o., istega podjetja, ki je lastnik blagovne znamke Software Deals
  • Številka bančnega računa
  • Ljudje - pri preimenovanju našega podjetja ne bo prišlo do kadrovskih sprememb

Če želite izvedeti več, ne oklevajte in nas kontaktirajte, z veseljem vam bomo odgovorili.

Naj se začne novo poglavje zagotavljanja cenovno dostopne programske opreme!

Vaš kmalu Forscope tim

Vaš izdelek je bil dodan v košarico