Še nimate ustvarjenega računa? Ustvari novega

Nastavitve

Nadgradnja programske opreme

Ali je vaše podjetje ali organizacija lastnik trajnih izdelkov programske opreme, ki je ne potrebujete več? Če izdelki izpolnjujejo določene pogoje, jih odkupimo od vas. Oglejte si spodnji seznam pogojev in ugotovite kako zaslužiti z odvečno programsko opremo.

Pogoji za odkup programske opreme:

  • Zastopate podjetje ali organizacijo (programske opreme ne kupujemo od posameznikov).
  • Izdelki, ki ste v vaši lasti, so trajni (brez naročnin), zakoniti in imate dokazilo o njihovem lastništvu in pristnosti.
  • Odkupimo lahko le določeno programsko opremo, saj moramo upoštevati količino, vrsto in leto izdaje vaših programskih izdelkov. Za več informacij se obrnite na nas.

Prihranite dvakrat!

Želite nadgraditi svojo programsko opremo? Pridobite ga od nas! Cene naših izdelkov so do 60% nižje od običajnih maloprodajnih cen. Dvakrat prihranite tako, da nadgradite programsko opremo z novo in hkrati prejmete plačilo za staro programsko opremo.

Stopite v stik z nami

Če vas zanima prodaja stare programske opreme stopite v stik z nami tako, da izpolnite spodnji obrazec. V prilogo tega obrazca lahko dodate seznam izdelkov, ki so v vaši lasti ali drugo dokumentacijo.

Prosimo, upoštevajte: Komunikacija glede prodaje vaših izdelkov lahko poteka v slovenskem in angleškem jeziku, vsa nadaljnja komunikacija pa bo potekala samo v angleškem jeziku.

 

Vaš izdelek je bil dodan v košarico

    Brezplačna dostava in 30 dnevna zagotovitev vračila denarja