Še nimate ustvarjenega računa? Ustvari novega

Nastavitve

Zavarovanje odgovornosti – dodatno zagotovilo za nakupe brez tveganja

  • Zakonitost

31. 3. 2023

Ko gre za rabljeno programsko opremo, si pri podjetju Forscope nenehno prizadevamo, da bi našim strankam čim bolj olajšali odločitev za nakup naših izdelkov in jim zagotovili, da bo njihovo poslovanje z našimi izdelki varno in zanesljivo. Zato smo se obrnili na zavarovalnico Vienna Insurance Group (natančneje na Kooperativa, češko podružnico VIG), ki jamči za naše podjetje in zagotovi celovito zavarovanje odgovornosti za morebitno škodo.

Kakšni so pogoji zavarovanja odgovornosti?

  • Zavarovanje krije morebitno škodo, ki bi lahko nastala pri nakupu rabljene programske opreme pri Forscopu.
  • Zavarovanje krije vse transakcije po vsej Evropi.
  • Zavarovanje krije škodo do 20 milijonov CZK (kar ustreza približno 850 000 EUR).

Potrdilo o zavarovanju si lahko ogledate tukaj: PDF

O zavarovalnici Vienna Insurance Group

Vienna Insurance Group (VIG) je vodilna zavarovalniška skupina v Srednji in Vzhodni Evropi. Sestavljena je iz več kot 50 zavarovalnic in pokojninskih skladov s približno 29 000 zaposlenimi in svojim strankam zagotavlja najboljšo možno zaščito pred tveganji vsakodnevnega življenja.

Kaj dodatno potrjuje našo verodostojnost?

Zavarovanje odgovornosti je le še ena možnost, ki jo ponujamo svojim strankam, da bo nakup programske opreme pri nas popolnoma brezskrben. Vendar je naš cilj, da nam zavarovanja odgovornosti sploh ne bi bilo treba uporabljati.

Našo verodostojnost potrjujejo naslednja dejstva:

  • na trgu rabljene programske opreme smo že več kot 10 let;
  • svojim strankam zagotavljamo podrobno dokumentacijo o programski opremi, opremljeno z izjavo prvega kupca (nujen pogoj za pravni prenos lastništva programske opreme);
  • smo Microsoftov partner in imamo certifikat ISO 9001, strokovnjaki za licenciranje pa imajo certifikat BSA Verafirm Software Asset Management Professional;
  • smo dobavitelj programske opreme, ki jo uporablja na stotine javnih ustanov in podjetij;
  • smo finančno stabilno podjetje s preglednim poročanjem o poslovanju in revizijo.

Želite natančnejša pojasnila o jamstvih, ki jih zagotavljamo za naše izdelke? Kontaktirajte našo prodajno ekipo in z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vprašanja o tej temi!

 


Shrani ta članek kot PDF

Vaš izdelek je bil dodan v košarico