Še nimate ustvarjenega računa? Ustvari novega

Nastavitve

Microsoft 365 Business Premium – 1 leto

SI
slovenščina in več kot 10 drugih jezikov
 • GB angleščina
 • DE nemščina
 • FR francoščina
 • IT italijanščina
 • PT portugalščina
 • ES španščina
 • RU ruščina
 • HR hrvaščina
 • HU madžarščina
 • RO romunščina
 • + veliko ostalih jezikov
product-img-forscope-Microsoft-365-Business-Premium@0.5x
Slika je ilustrativna. Izdelek dostavljamo brez embalaže.
Vrsta programske opreme:
naročnina
Varianta: elektronsko potrdilo
na zalogiElektronska dostava v 1-2 dneh
Trenutno ni na zalogi
Dostava po elektronski pošti
250,00 €
249,99 €
304,99 € vklj. DDV (22 %)

Se glede svojega projekta želite posvetovati in dobiti individualno cenovno ponudbo? Kontaktirajte nas.

Individualna ponuda

 • Prenosljiv (spletna aktivacija)
 • 1-letna naročnina za 1 uporabnika
 • Lahko se uporabi kot nova naročnina ali za podaljšanje
 • Microsoftove naročnine se ne vračajo.
Vrsta izdelka:
celotna različica
Vrsta distribucije:
naročnina; elektronsko potrdilo
Licenca je veljavna:
1 leto
Prenosljivost:
prenosljiva
Način namestitve:
namestitev iz proizvajalčeve namestitvene datoteke (posredujemo povezavo za prenos datoteke)
Arhitektura:
32/64 bit
Združljivost z OS-om:
Windows, macOS, Android, iOS
Jezik:
večjezična programska oprema
Združljivost MS Office-a:
MS Office Home and Student, MS Office Home and Business, MS Office Professional
Združljiva številka dela:
J29-00003
 • Potrdilo o programski opremi
 • Dokumentacija v skladu z zakonodajo EU
 • Potrditev nakupa (račun)
 • Namestitvena datoteka za prenos
Procesor:
dvojedrni 1,6 GHz
Memorija:
4 GB RAM
Prostor na trdem disku:
4 GB (za Windows); 10 GB (za Mac)
Operacijski sistem:
Windows 7, 8.1, 10; dve najnovejši različici macOS-a
Ločljivost zaslona:
1280×768 ali višja
Grafika:
grafična kartica DirectX 9 z gonilnikom WDDM 2.0

Microsoft 365 Business Premium – 1 leto

Microsoft 365 Business Premium je celovit paket izdelkov in storitev, namenjen podjetjem, ki iščejo kompleksne rešitve. Vsebuje orodja in aplikacije, ki so na voljo v standardni izdaji, ter prinaša dodatne funkcije za napredno zaščito pred kibernetskimi grožnjami in upravljanje naprav. Ta naročniški načrt je še posebej priporočljiv za uporabnike storitve Microsoft Azure.

Vsebina izdelka:
 • Aplikacije Office (namizne, spletne in mobilne različice): Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Access (samo PC), Publisher (samo PC).
 • Microsoft Teams – spletna srečanja in videokonference za do 300 uporabnikov.
 • OneDrive – 1 TB shrambe v oblaku za vsakega uporabnika.
 • Exchange Online50 GB prostora za poštni predal in domena za e-pošto po meri.
 • SharePoint Online – platforma za sodelovanje, ki omogoča upravljanje in shranjevanje dokumentov.

Podrobnosti o licenciranju

Microsoft 365 Business Premium vsakemu uporabniku omogoča namestitev vseh aplikacij Office na 5 mobilnih naprav, 5 tabličnih računalnikov in 5 osebnih ali prenosnih računalnikov ali Mac-ov. Eno naročnino lahko uporablja samo en uporabnik.

S tem naročniškim načrtom lahko odprete nov upraviteljski račun ali ga dodate obstoječemu računu Microsoft 365 Admin Center. Upoštevajte, da ga ni mogoče uporabljati z običajnim, ne poslovnim Microsoftovim računom. Poleg tega ga lahko kupijo le podjetja z največ 300 zaposlenimi. Večja podjetja morajo kupiti pakete Microsoft 365 Enterprise.

Značilnosti

Vse aplikacije in storitve Microsoft 365 se redno posodabljajo, poleg popravkov napak in varnostnih posodobitev pa boste dobili tudi vse najnovejše funkcije.

Word 365 vam ponuja orodja, s katerimi lahko brez težav ustvarjate sodobno oblikovane in jasno strukturirane dokumente. Nenehne izboljšave pri odkrivanju pravopisnih in slovničnih napak skupaj s funkcijami za prepoznavanje govora in Microsoftovim prevajalnikom olajšajo pisanje ne glede na jezik. Word 365 tudi omogoča pretvorbo dokumentov v PDF ali v interaktivne spletne strani, ki jih je enostavno deliti.

Excel 365 vam omogoča hitro in natančno obdelavo raznih vrst in obsega podatkov. Ustvarite preglednice iz predlog in spremenite podatke v privlačne, jasne in razumljive dokumente. Pospešite vnos matematičnih formul s funkcijo Ink Equations, ki samodejno pretvori ročno napisane enačbe v uporabne formule ter predstavite rezultate analize podatkov na vizualno privlačen način z grafi, diagrami in celo 3D modeli.

PowerPoint 365 na zelo prefinjen način prikaže vaše fotografije, poslovne zamisli, načrte ali poročila. Dodajte dinamiko svoji zgodbi in idejam z bogatimi animacijami, kinematografskim gibanjem, funkcijo Morph, Zoom, 3D modeli in še več. Uporabite @omembo (@mention) v pripombah, da svojim sodelavcem sporočite, kdaj potrebujete njihov prispevek in od kjerkoli uživate v hitrem sodelovanju.

Outlook 365 je vodilni program za pošiljanje e-pošte, shranjevanje kontaktov, upravljanje nalog ter urejanje osebnih in skupinskih koledarjev. S funkcijo Focused Inbox, ki razvršča najpomembnejša e-poštna sporočila v zavihek Focused, manj pomembna pa v zavihek Other, označite sodelavce v e-poštnih sporočilih z ukazom "@" ali izberite čas, ki ustreza vsem in nato načrtujte sestanke v različnih časovnih pasovih.

OneNote 365 omogoča vstavljanje skoraj vseh vrst datotek, od preglednic programa Excel do videoposnetkov, kar ustreza tudi vašim najzahtevnejšim potrebam po beležkah. Aplikacijo je mogoče sinhronizirati z vsemi napravami, tako da lahko vtise in opombe v digitalne beležnice zapišete kjer koli.

Publisher 365 omogoča preprosto ustvarjanje, prilagajanje in skupno rabo široke ponudbe strokovnih publikacij. Naj bodo to oglaševalska ali prodajna tiskovna gradiva, ali pa elektronske publikacije za vaše spletne strani, vam bo Publisher 2019 pomagal doseči najboljše rezultate v kratkem času.

Zgradite bazo podatkov z Accessom 365, tudi če niste strokovnjak za podatkovne baze oziroma ne znate pisati kode! Ta zmogljiv sistem upravljanja vam omogoča enostavno shranjevanje, razvrščanje, analiziranje, povzemanje in predstavljanje ogromnega števila podatkov. Najnovejša različica vsebuje številna izboljšana orodja in funkcije.

Microsoft Teams je priljubljena, široko uporabljena programska oprema za skupinsko delo v oblaku, katere glavne funkcije vključujejo sporočanje, skupno rabo datotek, video klice in sestanke. Zelo prilagodljiv MS Teams je primeren za podjetja vseh velikosti. Zahvaljujoč integraciji s številnimi drugimi Microsoftovimi izdelki in storitvami, kot so Exchange, PowerPoint in SharePoint, MS Teams omogoča sodelovanje pri vsebini v realnem času tako lokalnim kot oddaljenim zaposlenim v različnih napravah in platformah, vključno z Windows, macOS, Android in iOS.

OneDrive nudi do 1 TB prostora za shranjevanje datotek in dodatne storitve za sinhronizacijo. Povezuje vse vaše datoteke v sistemu Microsoft 365 in na različnih platformah in napravah ter vam omogoča nemoteno in preprosto deljenje in sodelovanje pri projektih z drugimi člani vaše ekipe.

Echange Online zagotavlja gostovano rešitev za sporočanje, ki je podobna zmogljivostim strežnika Microsoft Exchange Server – uporabnikom omogoča dostop do e-pošte, poštnega predala, koledarja, stikov in opravil z računalnikov, spleta in mobilnih naprav.

SharePoint Online podjetjem pomaga pri ustvarjanju, souporabi in upravljanju vsebine, spletnih mest, gradiva, delovnih okolij in aplikacij v celotni organizaciji. S SharePointom lahko izboljšate ekipno delo in sodelovanje med različnimi oddelki s tem, da jim omogočite hitro iskanje in izmenjavo vseh potrebnih informacij v organizaciji in zunaj nje.

Azure Virtual Desktop (AVD) omogoča enostavno in intuitivno virtualizacijo namizij in aplikacij s poenostavljenim upravljanjem, Windows 10 z več sejami, optimizacijami za aplikacije Office ter integracijo in podporo za Storitve oddaljenega namizja (RDS).

Azure Information Protection (AIP) podjetjem in organizacijam omogoča razvrščanje, skeniranje in zaščito pomembnih dokumentov, e-poštnih sporočil in drugih datotek z uporabo različnih oznak za izbrano vsebino.

Microsoft Intune je funkcija Azura, ki zagotavlja posebna orodja za upravljanje mobilnih naprav (MDM) in upravljanje mobilnih aplikacij (MAM) ter skrbnikom omogoča nadzor nad funkcijami naprav, uporabniškimi možnostmi in aplikacijami telefonov, tabličnih in prenosnih računalnikov v organizaciji.

Microsoft 365 Defendersluži kot enoten obrambni paket za podjetja pred in po vdoru, namenjen varnostnim strokovnjakom, ki zagotavlja integrirano zaščito pred zapletenimi zlonamernimi napadi. Program Defender naravno usklajuje odkrivanje, preprečevanje, preiskovanje in odzivanje na različnih končnih točkah, ki jih pogosto uporabljajo organizacije, kot so identitete uporabnikov, e-poštni predali in aplikacije.


Iščete hibridno rešitev? V spodnjem članku si oglejte naš članek in ugotovite, kako kar najbolje izkoristiti trajne in naročniške izdelke!
Office 2019, Microsoft 365 ali oboje?

Preveri razpoložljivost

Povzetek

Vaš izdelek je bil dodan v košarico