Še nimate ustvarjenega računa? Ustvari novega

Nastavitve

Office 2010 Professional Plus

SI
slovenščina in več kot 10 drugih jezikov
 • GB angleščina
 • DE nemščina
 • FR francoščina
 • IT italijanščina
 • PT portugalščina
 • ES španščina
 • RU ruščina
 • HR hrvaščina
 • HU madžarščina
 • RO romunščina
 • + veliko ostalih jezikov
product-img-forscope-Office-2010-Pro-Plus@0.5x
Slika je ilustrativna. Izdelek dostavljamo brez embalaže.
express-delivery
na zalogidostava v 5-ih minutah
Trenutno ni na zalogi
Dostava po elektronski pošti
Kupci so izbrali tudi
Visio 2010 Professional
Visio 2010 Professional
444,26 € 139,99 €
468,03 €
49,99 €
60,99 € vklj. DDV (22 %)
96% kupcev priporoča nakup na forscope.si
 • Elektronsko potrdilo
 • Prenosljiv (spletna aktivacija)
 • Za 1 napravo
 • Vsebina: Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher, Access, InfoPath, Sharepoint in Lync
 • Doživljenska uporaba
 • Združljiv z operacijskim sistemom Windows
 • Združljiv s storitvami oddaljenega namizja (RDS)
Vrsta izdelka:
celotna različica; obstaja možnost, da je nadgrajena preko vzdrževalnega sporazuma z imetnikom avtorskih pravic
Vrsta distribucije:
volume (OLP, EA ali podobno); elektronsko potrdilo
Sekundarna programska oprema:
da; v skladu z zakonodajo EU dostavimo vse potrebne dokumente
Licenca je veljavna:
trajno
Prenosljivost:
prenosljiva
Način namestitve:
namestitev iz proizvajalčeve namestitvene datoteke (posredujemo povezavo za prenos datoteke)
Arhitektura:
32/64 bit
Združljivost z OS-om:
Windows
Uporaba:
brez omejitev
Jezik:
večjezična programska oprema
Združljivost MS Office-a:
MS Office Standard, MS Office Pro Plus in samostojne aplikacije MS Office
Združljiva številka dela:
79P-03549
 • Potrdilo o programski opremi
 • Dokumentacija v skladu z zakonodajo EU (Izjava prodajalca)
 • Potrditev nakupa (račun)
 • Namestitvena datoteka za prenos
Operacijski sistem:
Windows 7, 8, 8.1, 10; Windows Server 2008 R2, 2012, 2012 R2
Grafika:
grafična kartica DirectX 9
Prostor na trdem disku:
3 GB
Memorija:
256 MB RAM
Procesor:
500 MHz

Office 2010 Professional Plus

Naredite več v krajšem času s pomočjo zbirke orodij Microsoft Office 2010 Professional Plus. Ta obsega vse znane aplikacije, ki ste jih že vajeni: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher in Access za delo s podatkovnimi bazami. Ta zbirka programske opreme pa vključuje še dodatne tri aplikacije, optimizirane za mala in velika podjetja. To so aplikacije InfoPath 2010, SharePoint Workspace 2010 in Lync 2010.

Udejanjite svoje ideje z ustvarjanjem besedilnih dokumentov, predstavitev ali tabel in jim zagotovite ravno pravi videz, da bodo navdušile vsakogar, ki si jih bo ogledal.

Word 2010
je najbolj priljubljena in razširjena aplikacija za urejanje besedil. Besedila boste enostavno preoblikovali v profesionalne in privlačne dokumente. Word 2010 omogoča ustvarjanje in raznoliko urejanje pisanih besedil in dokumentov, v katere lahko vstavljate različne predmete, npr. slike, grafikone in objekte iz drugih Officeovih
aplikacij.

 

Excel 2010
je učinkovito orodje za beleženje skoraj kakršnihkoli podatkov, ki vam bo pomagal hitro doseči rezultate profesionalnega videza. Primeren je tako za
enostavne izračune kot za razširjene podatke, ki jih je potrebno analizirati in prilagoditi način njihovega prikaza. Razdelitev na vrstice in stolpce omogoča različne načine dodajanja podatkov, njihovo razvrščanje, filtriranje, oblikovanje v tabele ali grafe zanimivega in privlačnega videza. Prihranil vam bo čas, saj preučuje vhodne vzorce podatkov in omogoča funkcijo samodejnega zapolnjevanja celic.

 

PowerPoint 2010
obsega vsa urejevalna orodja, ki bi jih pri izdelku iz zbirke Office lahko pričakovali in pa nabor učinkovitih možnosti, namenjenih za predstavitve, npr. prehodi in animacije. Omogoča tudi urejanje drugih nebesedilnih elementov, npr. slik, videov, zvoka, hiperpovezav in grafov. V določenih primerih Microsoft PowerPoint
podpira tudi funkcijo, s pomočjo katere lahko predmete v predstavitev preprosto povlečete, zaradi česar je dodajanje podatkov in zanimiv elementov vanje še toliko enostavnejše.

 

OneNote 2010
je Digitalni zvezek, v katerem lahko zberete vse svoje zapiske in podatke in s pomočjo možnosti iskanja hitro najdete, kar ste iskali. Zvezke lahko daste tudi v skupno rabo in tako enostavno delite podatke ali učinkoviteje usklajujete zadolžitve z drugimi.

 

InfoPath 2010
Aplikacija InfoPath 2010 omogoča lažje ustvarjanje kompleksnih rešitev na strežniku SharePoint Server 2010, ki obsega uporabne obrazce skupaj z delovnimi postopki s področja podjetništva in dostop do pomembnih poslovnih podatkov. InfoPath je bil zasnovan kot zmogljiv XML urejevalnik, ki končnim uporabnikom omogoča enostavno delo s podatki.

 

Lync 2010
Izboljšajte svoje delo v ekipi s pomočjo aplikacije Lync, ki obsega vsa vaša poslovna komunikacijska orodja. Oglejte si podrobnejše podatke o funkcijah in možnostih storitve Lync 2010 in si zagotovite namige za brezhibno delo.

 

SharePoint 2010
Omogočite enostavno sodelovanje pri dokumentih in skupinskih projektih v storitvi SharePoint. Oglejte si podrobnejše podatke o funkcijah in podpori SharePoint 2010 in si zagotovite uporabne namige za upravljanje s stranmi in dokumenti s pomočjo storitve SharePoint.

 

Outlook 2010
zgrne stotine e-sporočil v nekaj pogovorov – glede na glavo sporočil. Pogovore lahko berete, brišete ali pa povsem prezrete – ne bodo več prikazani v
nabiralniku. »Hitri koraki« omogočajo hitro izvajanje pogostih opravil. Opozorilo »Preden pošljete …« poskuša obvarovati pošiljatelja pred tem, da bi zasebno sporočilo poslal tisočim prejemnikom.

 

Access 2010
Access 2010 je sistem za upravljanje s podatkovnimi bazami, ki shranjuje podatke v svojem lastnem formatu na podlagi Access Jet Database Engine. Zna tudi uvoziti ali neposredno povezati podatke, shranjene v drugih aplikacijah in podatkovnih bazah.

 

Publisher 2010
Publisher je program, ki vam pomaga pri ustvarjanju publikacij oziroma dokumentov, ki jih lahko natisnete in razpošljete. Publisher obsega predloge in druga orodja, ki vam bodo pomagali ustvariti različne publikacije, vključno z brošurami, razglasi, vizitkami in ponudbami.
 
Pomembno: Na eni napravi ni mogoče hkrati namestiti sklopa licenc in pa maloprodajnih različic programske opreme. To na primer pomeni, da na istem računalniku ne morete imeti hkrati nameščenih zbirk Microsoft Office Home and Business (Retail licenca) in Project Professional (Volume licenca).

Preveri razpoložljivost

Povzetek

Vaš izdelek je bil dodan v košarico

  Brezplačna dostava in 30 dnevna zagotovitev vračila denarja