Še nimate ustvarjenega računa? Ustvari novega

Nastavitve

Office 2019 Home and Business za Mac

gb|upper
angleščina in več kot 10 drugih jezikov
 • DE nemščina
 • FR francoščina
 • IT italijanščina
 • PT portugalščina
 • ES španščina
 • RU ruščina
 • HU madžarščina
 • CZ češčina
 • DK danščina
 • NL nizozemščina
 • + veliko ostalih jezikov
15min
product-img-forscope-Office-2019-Home-Business-Mac@0.5x
Slika je ilustrativna. Izdelek dostavljamo brez embalaže.
Izberite različico izdelka:
na zalogi Ni na zalogi
Dostava:
 • Po elektronski pošti
  Po kurirju
 • Na zahtevo V 3 delovnih dneh V roku 1-2 delovnih dni V 15 minutah
 • Brezplačna dostava
Priporočamo vam tudi:
318,00 € 199,99 € 163,93 € brez DDV (22 %)
98% kupcev priporoča nakup na forscope.si
Vrsta licence:
celotna različica
Vrsta distribucije:
maloprodajna; elektronsko potrdilo
Sekundarna programska oprema:
da; v skladu z zakonodajo EU dostavimo vse potrebne dokumente
Licenca je veljavna:
trajno
Prenosljivost:
prenosljiva
Način namestitve:
namestitev iz proizvajalčeve namestitvene datoteke (posredujemo povezavo za prenos datoteke)
Arhitektura:
32/64 bit
Združljivost z OS-om:
macOS
Jezik:
večjezična licenca
 • Licenčno potrdilo
 • Dokumentacija v skladu z zakonodajo EU (Izjava prodajalca)
 • Potrditev nakupa (račun)
 • Namestitvena datoteka za prenos
Ločljivost zaslona:
1280×768 ali višja
Operacijski sistem:
macOS 10.12 ali novejši
Format trdega diska:
HFS+ (znan tudi kot macOS Extended ali HFS Plus)
Prostor na trdem disku:
10 GB
Memorija:
4 GB RAM
Procesor:
Intel

Office 2019 Home and Business za Mac

Microsoft Office 2019 Home and Business for MAC vključuje Word, Excel, PowerPoint, OneNote in Outlook. Novi Office paket prinaša sodoben, intuitiven videz, roaming pero, prilagodljive ukazne trakove v vseh aplikacijah, izboljšana orodja za prevajanje in urejanje, premično grafiko in številne druge funkcije. Vse to vam bo pomagalo, da ustvarite dokumente, preglednice in predstavitve tako, kot želite in kar najhitreje.

Pomembno: Microsoft Office 2019 Home and Business for MAC je združljiv s tremi najnovejšimi različicami MacOS.

Word 2019 ponuja široko paleto novih funkcij, predlog in orodij za ustvarjanje dokumentov z odlično strukturo in izgledom. Izboljšana tehnologija za zaznavanje črkovanja in slovničnih napak, ter orodje Microsoft za prevajanje bosta zagotovila veliko podporo vašemu pisanju, in tako bodo vaši dokumenti vedno reprezentančni, ne glede na jezik, v katerem pišete. Prav tako lahko zdaj ustvarite in uredite zapletene matematične enačbe, z novo LaTeX matematično sintaksno funkcijo, in jih vključite v svoje dokumente!  

Prilagodite si dokumente z uporabo nove možnosti digitalnega peresa in se tako izrazite na ustvarjalen način in brez omejitev. Ali pa popestrite videz svojih dokumentov in dodajte ikone, ter drugo razširljivo vektorsko grafiko (SVG) in uresničite svojo unikatne predstave!

 

Excel 2019 vam omogoča enostavno upravljanje različnih vrst in količin podatkov. Ustvarite preglednice iz predlog in aplikacijo uporabite za pretvorbo podatkov v očarljive dokumente. Excel 2019 vključuje nove, privlačne funkcije kot so: zemljepisni graf za primerjavo vrednosti in prikazovanje kategorij po geografskih regijah, prilagodljiva vektorska grafika, lijakasti grafikoni, ki prikazujejo vrednosti na večih stopnjah procesa, enačbe vnesene s peresom za vključevanje kompleksnih matematičnih enačb in še več!

 

Uporabite PowerPoint 2019 in svoje fotografije, poslovne ideje, načrte ali poročila predstavite na profesionalen, ter zelo privlačen način. Podprite svojo zgodbo in vizije z lepim dizajnom, bogatimi animacijami, s PowerPoint Morphom, filmi ali 3D modeli in ikonami, ki bodo navdušili vaše prijatelje in poslovne partnerje. Plus, nova funkcija PowerPoint Zoom uvaja nelinearno pripovedovanje zgodb - zdaj lahko ustvarite interaktivno predstavitev, ki bo vašim predstavitvam dala svež in sodoben videz!

 

OneNote je digitalna beležka, ki bo pokrila celotno področje vašega zapisovanja! Aplikacija vam bo pomagala zlahka organizirati vaše zapiske - od receptov do sestankov. Urejajte sezname opravkov, pripravite in skicirajte svoje ideje ali pa uporabite posnetke iz spleta.

 

Outlook 2019 je najboljše orodje za upravljanje in sledenje e-poštnih sporočil, stikov, nalog in osebnih, ter skupinskih koledarjev. Zagotavlja že znane zmogljive funkcije, kot tudi nove, ki bodo pripomogle k še učinkovitejšemu delu. Eden od novih dodatkov je funkcija Focused Inbox, ki ločuje vašo mapo Prejeto na zavihek »Focused«, ki vključuje najpomembnejšo e-pošto in zavihek »Drugo«, kjer se nahaja preostala pošta. Preverite odzive udeležencev, ki so povabljeni na sestanek; uporabite ukaze @ za označevanje ljudi v e-poštnih sporočilih ali pa pri načrtovanju sestankov v različnih časovnih pasovih izberite čas, primeren za vsakogar.

Preveri razpoložljivost

Povzetek

Vaš izdelek je bil dodan v košarico

  Brezplačna dostava in 30 dnevna zagotovitev vračila denarja