Še nimate ustvarjenega računa? Ustvari novega

Nastavitve

Windows 8.1 Pro

SI
slovenščina in več kot 10 drugih jezikov
 • GB angleščina
 • DE nemščina
 • FR francoščina
 • IT italijanščina
 • PT portugalščina
 • ES španščina
 • RU ruščina
 • HR hrvaščina
 • HU madžarščina
 • RO romunščina
 • + veliko ostalih jezikov
product-img-forscope-windows-8-1-pro-0-5x
Slika je ilustrativna. Izdelek dostavljamo brez embalaže.
express-delivery
na zalogidostava v 5-ih minutah
Trenutno ni na zalogi
Dostava po elektronski pošti
Kupci so izbrali tudi
Office 2016 Professional Plus
Office 2016 Professional Plus
468,03 € 159,99 €
208,20 €
29,99 €
36,59 € vklj. DDV (22 %)
96% kupcev priporoča nakup na forscope.si
 • Elektronsko potrdilo
 • Prenosljiv (spletna aktivacija)
 • Za 1 napravo
 • Doživljenska uporaba
 • Združljiv s številnimi tipi osebnih in prenosnih računalnikov
 • Možnost aktiviranja sistema Windows 8.1 ali Windows 7
Vrsta izdelka:
celotna različica; obstaja možnost, da je nadgrajena preko vzdrževalnega sporazuma z imetnikom avtorskih pravic
Vrsta distribucije:
volume (OLP, EA ali podobno); elektronsko potrdilo
Sekundarna programska oprema:
da; v skladu z zakonodajo EU dostavimo vse potrebne dokumente
Licenca je veljavna:
trajno
Prenosljivost:
prenosljiva
Način namestitve:
namestitev iz proizvajalčeve namestitvene datoteke (posredujemo povezavo za prenos datoteke)
Arhitektura:
32/64 bit
Jezik:
večjezična programska oprema
Združljiva številka dela:
FQC-06949, FQC-02460, FQC-06939, FQC-07340
 • Potrdilo o programski opremi
 • Dokumentacija v skladu z zakonodajo EU (Izjava prodajalca)
 • Potrditev nakupa (račun)
 • Namestitvena datoteka za prenos
Grafika:
grafična kartica DirectX 9 z gonilnikom WDDM 1.0
Prostor na trdem disku:
16 GB (32-bit); 20 GB (64-bit)
Memorija:
1 GB RAM (32-bit); 2 GB RAM (64-bit)
Procesor:
1 GHz

Windows 8.1 Pro

Podrobnosti o licenciranju

Izdelek Windows 8.1 Pro, ki ga ponujamo, je "Volume" izdelek. Od običajnih maloprodajnih izdelkov in izdelkov OEM se nekoliko razlikuje po posebnostih licenciranja in namestitve.

Posebnosti licenciranja

Ker je Windows 8.1 Pro "Volume" izdelek, vključuje tudi pravico do starejše različice. Na kratko to pomeni, da ga lahko uporabite za aktivacijo operacijskega sistema Windows 8.1 ali Windows 7. Vendar pa je nezakonito, da z enim nakupom tega izdelka hkrati aktivirate dva operacijska sistema. Če želite aktivirati 2 ali več operacijskih sistemov, morate kupiti ustrezno število kosov izdelka.

Če vas zanima podroben opis Microsoftovih pravil licenciranja in pravic do starejše verzije kliknite tukaj: Pravice do starejše verzije za Microsoftovo licenciranje (v angleščini)

Posebnosti namestitve

Ko kupite ta izdelek Windows 8.1 Pro, imate na voljo dve možnosti namestitve:

 1. namestite Windows 8.1 Pro: če želite uporabljati Windows 8.1, lahko prenesete uradno namestitveno datoteko od Microsofta ali našega podjetja in nadaljujete z namestitvijo.
 2. namestitev operacijskega sistema Windows 7 Professional: če želite uporabljati operacijski sistem Windows 7, vam ni treba najprej namestiti operacijskega sistema Windows 8.1, temveč lahko neposredno namestite operacijski sistem Windows 7 Professional z datoteko, ki jo zagotavlja naše podjetje.

Značilnosti

Odziven in privlačen sistem, ki vrača meni Start

Operacijski sistem Windows 8.1 temelji na uspešni različici Windows 8, hkrati pa vključuje dodatne pomembne novosti, ki vam bodo omogočile prijetnejše delo in boljšo zabavo. Med glavnimi razlogi za nakup Windows 8.1 so njegova hitrost, intuitivnost in preglednost na namiznih ter prenosnih računalnikih. Pri nižjih strojnih zahtevah v primerjavi s predhodniki zagotavlja večjo stabilnost in hitrost ter varnost. Izdaja Professional bo zadovoljila tako zahtevnejše domače uporabnike kot poslovne stranke.

Nov vmesnik Metro z dinamičnimi ploščicami

Windows 8.1 ponuja pregledno in vizualno privlačno uporabniško okolje, ki omogoča enostavno upravljanje na dotik ali pa s pomočjo miške in tipkovnice. Ploščice, ki predstavljajo aplikacije, in nastavitve je mogoče enostavno prilagoditi, pri čemer vam bodo v pomoč tudi različne velikosti ploščic. Poleg hitre opredelitve priljubljenih aplikacij vam novo okolje ponuja tudi aktualne podatke o vremenu, ogled novih objav na družbenih omrežjih ali na primer tečajev delnic. Za uporabnike, ki niso tako navdušeni nad novim okoljem, je na voljo enostavna rešitev – Metro je mogoče enostavno izklopiti.

Kompaktno iskanje

Uporabite datoteke, nastavitve računalnika ali Internet s pomočjo ene bližnjice Win + S. Intuitivni iskalnik vam bo omogočil hitrejše delo in bo vedno našel, kar potrebujete. Iskanju je po novem dodeljeno veliko več prostora za razširjeno iskanje.

Večopravilnost

Vam je en monitor premalo? To z novim sistemom ne bo več težava, saj omogoča prikaz več aplikacij ene zraven druge v odvisnosti od ločljivosti vašega zaslona. Poleg tega lahko dimenzijam priredite različno širino in zapolnite celotno delovno površino. Z lahkoto boste tako lahko delali na projektu in spremljali športni prenos ter klepetali s prijatelji.

Integriran pomnilnik v oblaku

Aplikacija SkyDrive za shranjevanje fotografij, videov in drugih dokumentov je sedaj integrirana neposredno v sistem in je ni potrebno dodatno nameščati. Poleg tega je opremljena z novimi funkcijami, kot sta upravljanje dokumentov tako, da jih enostavno povlečete z miško, ali pa samodejna sinhronizacija datotek med namiznim in prenosnim računalnikom ter tablico. Storitev SkyDrive omogoča tudi sinhronizacijo in varnostno kopiranje nastavitev sistema Windows.

100+ aplikacij v Windows Store

Nabor prednameščenih aplikacij sistema lahko po želji razširjate s pomočjo trgovine Windows, ki je vgrajena v okolje Metro. Trgovina ponuja aplikacije, ki jih priporočajo drugi Microsoftovi uporabniki ali strokovnjaki. Po novem se vam tudi neposredno prilagaja in ponuja aplikacije, ki bi bile lahko všeč prav vam.

Preveri razpoložljivost

Povzetek

Vaš izdelek je bil dodan v košarico

  Brezplačna dostava in 30 dnevna zagotovitev vračila denarja